Ucrainean la volanul unui microbuz, depistat în PTF Siret cu permis auto fals


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat, miercuri, un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere având însemnele autorităților ucrainene, fals.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, miercuri, la ora 16.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetățean ucrainean. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, conducea un microbuz , având aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Ucrainei.

Odată cu prezentarea pașaportului, persoana în cauză a prezentat și un permis de conducere având însemnele autorităților ucrainene.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că documentul este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.

Polițiștii de frontieră au întocmit cetățeanului ucrainean dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Intră acum și în grupul de