Bătaie între frați la Moldovița: Unul dintre ei s-a refugiat în mașină, iar celălalt i-a spart parbrizul cu o lopată


Intră acum și în grupul de

Doi frați de 31 și 25 de ani din Moldovița s-au bătut, duminică, la locuința comună de pe raza satului Rașca, în timpul scandalului fiind distrus și parbrizul unei mașini.

Potrivit primelor date din anchetă, Andrei C. (25 ani) și Constantin C. (31 ani) s-au luat la bătaie, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict verbal spotan,  ambii suferind leziuni.

În timpul conflictului fratele de 31 de ani a intrat în interiorul autoturismului său Volkswagen, proprietatea sa, parcat în curtea imobilului, pentru a evita confruntarea cu fratele său, iar celălalt a luat o lopată cu care a lovit parbrizul autovehiculului. 

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie și distrugere.

Polițiștii au completat două formulare de evaluare a riscului, câte unul pentru fiecare victimă a agresiunii constatându-se că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Frații s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu fiindu-le înmânat câte un formular pentru a se prezenta ulterior la instanța de judecată în vederea solicitării emiterii unui ordin de protecție.

 Ambii au fost amendați cu câte 1000 de lei.


Intră acum și în grupul de