Acasă Social Bătaie între frați la Moldovița: Unul dintre ei s-a refugiat în mașină,...

Bătaie între frați la Moldovița: Unul dintre ei s-a refugiat în mașină, iar celălalt i-a spart parbrizul cu o lopată


Intră acum și în grupul de

Doi frați de 31 și 25 de ani din Moldovița s-au bătut, duminică, la locuința comună de pe raza satului Rașca, în timpul scandalului fiind distrus și parbrizul unei mașini.

Potrivit primelor date din anchetă, Andrei C. (25 ani) și Constantin C. (31 ani) s-au luat la bătaie, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict verbal spotan,  ambii suferind leziuni.



În timpul conflictului fratele de 31 de ani a intrat în interiorul autoturismului său Volkswagen, proprietatea sa, parcat în curtea imobilului, pentru a evita confruntarea cu fratele său, iar celălalt a luat o lopată cu care a lovit parbrizul autovehiculului. 

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie și distrugere.

Polițiștii au completat două formulare de evaluare a riscului, câte unul pentru fiecare victimă a agresiunii constatându-se că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Frații s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu fiindu-le înmânat câte un formular pentru a se prezenta ulterior la instanța de judecată în vederea solicitării emiterii unui ordin de protecție.

 Ambii au fost amendați cu câte 1000 de lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version