Un bărbat din Dărmănești a reușit să sune la 112 pentru a fi salvat după ce i-a căzut peste picioare o bucată dintr-un copac și a rămas imobilizat la sol


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Dărmănești a reușit, miercuri, să sune la 112 după ce peste picioare i-a căzut o bucată dintr-un copac pe care îl curăța și a rămas blocat, având fractură deschisă de tibie.

 Poliția a fost sesizată prin 112 de bărbat că în timp ce curăța un teren, a fost surprins și accidentat de un copac.

Polițiștii din cadrul S.P.R. 5 Dărmănești s-au deplasat la fața locului și au constatat că bărbatul se afla pe un teren extravilan, împădurit natural, proprietate privată, unde efectua activități de curățare a arborilor cu un motoferăstrău.

În momentul secționării unei părți dintr-un frasin, bucata secționată a căzut peste picioarele bărbatului accidentându-l și imobilizându-l la sol.

Acesta a sunat la 112 și a solicitat intervenția echipajelor specializate în vederea eliberării sale și a acordării îngrijirilor medicale.

Lucrătorii de poliție din cadrul S.P.R.5 Dărmănești au sosit primii la fața locului, iar până la sosirea echipei de descarcerare din cadrul I.S.U. Suceava și a unui echipaj ambulanțier, polițiștii au secționat bucata de lemn cu un motoferăstrău mecanic și au eliberat picioarele bărbatului.

Ulterior, la fața locului a sosit un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Suceava și un echipaj de ambulanță care l-au preluat și transportat pe bărbat la Spitalul Județean Suceava în stare stabilă având diagnosticul de „fractură deschisă tibie stânga” unde a rămas internat.


Intră acum și în grupul de