Un bărbat din Putna a ajuns în arest după ce a fost reclamat de părinți pentru că a încălcat măsuri dispuse prin ordin de protecție


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați, miercuri, prin plângere,  de un bărbat din Putna că fiul său a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

În urma verificărilor efectuate am constatat că miercuri la ora 09:30, fiul reclamantului a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis conform sentinței civile cu nr. 2086 din dosarul 7112/285/2022 al Judecătoriei Rădăuți și anume acesta s-a apropiat la mai puțin de 100 metri de părinții săi și a luat contact direct cu aceștia deși prin ordinul de protecție i-a fost interzis acest lucru.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție”.

În acest caz s-a luat legătura cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți și în cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect, iar apoi   s-a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore.


Intră acum și în grupul de