Șofer de taxi cu permisul reținut, depistat de polițiști în trafic în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Serviciului Rutier Suceava – B.D.N.E. au depistat, sâmbătă seara, în trafic un autoturism taxi care era condus de un șofer cu permisul reținut.

Astfel, polițiștii au văzut un taxi care se deplasa pe Bld. 1 Decembrie 1918, având direcția de deplasare dinspre comuna Moara către Stadionul Areni, iar având informații că șoferul are permisul de conducere reținut s-a procedat la oprirea acestuia.

La volanul autoturismului a fost legitimat un bărbat de 64 de ani, cu domiciliul în municipiul Fălticeni,  care se afla singur în mașină.  

Conducătorul auto a prezentat organelor de poliție permisul de conducere, motiv pentru care s-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date a Poliției Române ocazie cu care s-a constatat faptul că, figurează la rubrica drept de a conduce – cu restricţii suspendat  în perioada 24.02.2023 – 25.03.2023.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, din dotarea Serviciul Rutier Suceava – Biroul Drumuri Naționale și Europene, rezultatul fiind negativ.    

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Serviciului Rutier-Biroul D.N.E. Suceava, faţă de taximetrist pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.


Intră acum și în grupul de