Acasă Social Șofer de taxi cu permisul reținut, depistat de polițiști în trafic în...

Șofer de taxi cu permisul reținut, depistat de polițiști în trafic în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Serviciului Rutier Suceava – B.D.N.E. au depistat, sâmbătă seara, în trafic un autoturism taxi care era condus de un șofer cu permisul reținut.

Astfel, polițiștii au văzut un taxi care se deplasa pe Bld. 1 Decembrie 1918, având direcția de deplasare dinspre comuna Moara către Stadionul Areni, iar având informații că șoferul are permisul de conducere reținut s-a procedat la oprirea acestuia.



La volanul autoturismului a fost legitimat un bărbat de 64 de ani, cu domiciliul în municipiul Fălticeni,  care se afla singur în mașină.  

Conducătorul auto a prezentat organelor de poliție permisul de conducere, motiv pentru care s-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date a Poliției Române ocazie cu care s-a constatat faptul că, figurează la rubrica drept de a conduce – cu restricţii suspendat  în perioada 24.02.2023 – 25.03.2023.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, din dotarea Serviciul Rutier Suceava – Biroul Drumuri Naționale și Europene, rezultatul fiind negativ.    

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Serviciului Rutier-Biroul D.N.E. Suceava, faţă de taximetrist pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version