Un tânăr care și-a rupt o mână la fotbal a murit pe masa de operație în Spitalul Vatra Dornei după administrarea anesteziei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani a murit, miercuri după amiaza, pe masa de operație a Spitalului Vatra Dornei în timpul actului medical.

Potrivit anchetei, un tânăr de 28 de ani, din județul Neamț, s-a prezentat în ziua de 8 martie la Spitalul Municipal Vatra Dornei, secția Ortopedie unde a fost diagnosticat cu factură la o mână ca urmare a unei autoaccidentări survenite în timpul unei partide amicale de fotbal.

Întrucât s-a stabilit că cel în cauză necesită o intervenție chirurgicală, miercuri s-a procedat la introducerea acestuia în blocul operator, iar după administrarea anestezicului pacientul a intrat în stop cardio-respirator.

Personalul medical a efectuat maneverele de resuscitare specifice, rezultatul fiind negativ, decesul sus-numitului fiind pronunțat la ora 10.10.          

În acest caz urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului și se fac cercetări pentru ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de