Un adolescent din Lisaura a suferit arsuri la față după ce a turnat benzină pe un foc de crengi uscate în grădină


Intră acum și în grupul de

Un adolescent din Lisaura a ajuns sâmbătă după amiaza la UPU Suceava cu arsuri e gradul II și III pe față de la un foc făcut în grădină.

Din ancheta făcută de polițiști a reieșit că adolescentul în vârstă de 18 ani din Lisaura se afla sâmbătă după amiaza la locuința de domiciliu împreună cu mama sa și făcea curățenie de primăvară, dând foc la niște ramuri uscate în grădină.

La un moment dat, întrucât a constatat că focul ardea mocnit, acesta a luat din gospodărie un recipient cu benzină aruncând din acesta peste ramurile uscate, timp în care vaporii de benzină au făcut combustie datorat sursei de căldură din foc, provocându-i leziuni în zona feței.

Mama și-a luat copilul cu mașina proprie și a mers la UPU Suceava unde a fost diagnosticat preliminar „arsură gradul II și III, ca urmare a unei flăcări deschise, facies și pavilion auricular drept” urmând a i se acorda îngrijiri medicale de specialite.

În cauză se fac cercetări într-un dosar pentru „vătămare corporală din culpă”, ce urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Ipotesti.


Intră acum și în grupul de