Un bărbat din Vicovu de Sus a ajuns în arest pentru că nu a respectat ordinul provizoriu emis de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani din Vicovu de Sus a ajuns duminică seara în Arestul Poliției Județene Suceava pentru că a încălcat ordinul de protecție emis de polițiști pe numele său.

Polițiștii au fost sesizați duminică după amiaza de o femeie de 38 de ani din Vicovu de Ssus că soțul ei a revenit acasă încălcând astfel obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu emis, vineri, de către lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus.

Bărbatul a fost identificat de către polițiști în holul locuinței, fiind în stare de ebrietate, iar la vederea echipajului a intrat în baia locuinței.

Ulterior, el a ieșit din baie în curtea locuinței, declarând că avea la cunoștință despre ordinul de protecție emis împotriva sa, însă a revenit la domiciliu pentru a-și lua câteva haine.

Soția bărbatului a spus că soțul său a venit la domiciliu, în jurul orei 15.10, fiind în stare de ebrietate și a început să provoace scandal, reporșându-i faptul că a chemat poliția.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”.

Cauza a fost discutată cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care a confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de ”încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”. 

Prin ordonanță s-a dispus reținerea suspectului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de