Acasă Social Un tânăr pe motocicletă le-a dat de furcă polițiștilor care îl urmăreau...

Un tânăr pe motocicletă le-a dat de furcă polițiștilor care îl urmăreau în Burdujeni. În cele din urmă polițiștii au reușit să-l încătușeze


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani a fost urmărit de poliție pe mai multe străzi din Burdujeni, iar când mașina de poliție a ajuns în dreptul lui acesta a abandonat motocicleta și a fugit pe jos spre Pătrăuți, fiind prins abia după 700 de metri.

Patrula de siguranţă publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni care executa, duminică în jurul orei 10:45 activități specifice pe raza cartierului Burdujeni a observat o motocicletă de culoare gri ce se deplasa cu viteză pe strada Gheorghe Doja către cartierul Ițcani.



Polițiștii au pus în funcțiune semnalale acustice și luminoase pentru oprirea acestuia, dar conducătorul auto nu s-a supus, fapt pentru care care s-a procedat la urmărirea acestuia pe străzile Gheorghe Doja, sublocotenent Turturică, Decebal, Mitocului.

 În momentul în care echipajul de poliție a ajuns în dreptul motocicletei pe strada Mitocului, conducătorul a abandonat vehiculul pe partea carosabilă și a fugit pe câmpul dinspre localitatea Pătrăuți, fiind urmărit pedestru pe o rază de aproximativ 700 de metri, find prins și încătușat.

Acesta a fost identificat ca fiind un tânăr de 27 de ani din Pătrăuți.

El a recunoscut că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motocicleta are număr de înmatriculare al altui vehicul și că nu a fost înmatriculată niciodată.

Tânărul a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni , fiind întocmit proces verbal de constatare sub aspectul comiterii infracţiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version