Femeie din Zvoriștea, prinsă și reținută în arest la scurt timp după ce a furat aproape 5000 de lei de la un bătrân din Milișăuți


Intră acum și în grupul de

O femeie de 42 de ani din Zvoriștea a ajuns în Arestul Poliției Județene Suceava după ce a furat aproape 5000 de lei unui bătrân din Milișăuți.

Polițiștii din Milișăuți au fost sesizaţi telefonic, luni, de un bărbat de 42 ani despre faptul că, din interiorul unei locuinţei ce aparţine bunicului soției lui din Milișăuți a fost furată o sumă de bani de către o femeie,  despre care se cunoaşte doar că este înaltă.

Lucrătorii de poliţie s-au consituit în două echipaje în vederea identificării autoarei, ocazie cu care, pe DN2K, la ieşirea din localitatea Milișăuți spre Iaslovăţ, a fost observată o femeie care încerca să fie luată la ocazie de un autoturism.

Având un comportament ce ridica suspiciuni s-a procedat la legitimarea acesteia fiind identificată ca fiind o femeie de 42 ani din Zvoriştea.

Fiind întrebată ce are asupra sa, aceasta a scos din pantaloni, mai multe bunuri printre care şi mai multe bancnote, despre care nu a putut să ofere informaţii privind provenienţa.

Femeia a fost condusă la sediul de poliţie al oraşului Milișăuți, unde, imediat a ajuns şi bătrânul păgubit care a recunoscut-o imediat ca fiind persoana ce i-a pătruns în locuinţă şi i-a furat banii.

Ea a recunoscut că a luat bunuri din interiorul locuinţei bărbatului fără a cunoaşte despre ce sumă este vorba.

În urma controlului corporal efectuat asupra acesteia a fost găsită suma de 4.709 de lei, cartea de identitate și carnetul de sănătate al bătrânului, precum și două cupoane de pensie care au fost predate persoanei păgubite.

Femeia a fost reținută și introdusă în Arestul IPJ Suceava și este cercetată pentru furt calificat.


Intră acum și în grupul de