O șoferiță beată a intrat cu mașina într-un stâlp din beton la Putna și l-a rupt


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 49 de ani din comuna Brodina a intrat, vineri după amiaza, cu mașina într-un stâlp al rețelei electrice din Putna pe care l-a rupt.

Potrivit anchetei, vineri  în jurul orelor 17:15 numita Marina Ț. în vârstă de 49 de ani din comuna Brodina conducea un autoturism VW Passat pe DN 2 H Putna, din direcția centrului comunei către localitatea Bivolărie.

Ajungând în apropierea Ocolului Silvic Putna, fiind singură în autoturism, pe fondul consumului de alcool, aceasta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă spre dreapta, unde a acroșat un stâlp de beton de susținere a rețelei electrice.

În urma evenimentului, stâlpul de beton s-a rupt, fiind susținut în poziție verticală doar de cabluri, autoturismul a suferit avarii majore, iar șoferița a rămas în autoturism.

La fața locului a intervenit o autospecială SMURD, dar șoferița a refuzat transportul la spital.

S-a încercat testarea cu aparatul etilometru a femeii la fața locului, dar din cauza stării avansate de ebrietate, aceasta nu a reușit să se supună testării.

La sediul Poliției municipiului Rădăuți, s-a reușit testarea conducătoarei auto cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ea a fost condusă la spitalul Rădăuți, unde cu acordul în scris al acesteia, urmează a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de