Tânăr ucrainean la volanul unui TIR cu permis auto fals, depistat în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Siret au depistat un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere, cu însemnele autorităților ucrainene, fiind fals.

Potrivit STPF Suceava, duminică, în jurul orei 8.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean ucrainean în vârstă de 29 de ani. Acesta conducea un ansamblu rutier, având aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Ucrainei.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, polițiștii de frontieră suceveni au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că documentul, cu însemnele autorităților ucrainene, nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Bărbatul a declarat că avea cunoștință despre faptul că permisul este fals, însă a crezut că polițiștii de frontieră nu vor observa acest lucru.

În acest caz polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Intră acum și în grupul de