Bătaie într-un apartament din Suceava între un bărbat și fiul iubitei acestuia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 63 de ani s-a bătut, luni seara, cu fiul iubitei lui, după ce între cei doi au avut loc discuții în contradictoriu privind relația dintre mamă și respectivul bărbat.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată, luni seara, în jurul orei 21:05 că într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Mărășești din municipiu este scandal.

Un echipaj de poliție a fost direcționat în zona respectivă și în urma verificărilor s-a constatat că în apartament era proprietara, o femeie de 63 de ani, fiul acesteia, un tânăr de 30 de ani și actualul prieten al femeii, un sucevean de 62 de ani.

În timp ce cei trei se aflau în apartament, între fiul proprietarei și iubitul acesteia s-au iscat discuții în contradictoriu legate de relația de prietenie dintre mama sa și bărbat în urma cărora cei doi au ajuns să se lovească reciproc.

Întrebați dacă necesită îngrijiri medicale, ambele persoane au refuzat acest lucru, considerând că nu este necesară intervenția unui echipaj ambulanțier la fața locului.

Totodată, în urma completării formularelor de evaluare a riscului nu a reieșit faptul că există risc iminent pentru viața și integritatea acestora.

În acest caz s-a întocmit proces-verbal de constatare, consemnându-se poziția celor două persoane implicate de a nu formula plângeri penale privind săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de