O tânără șoferiță beată din Vatra Dornei a accidentat un bărbat și a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

O tânăr de 30 de ani din Vatra Dornei este cercetată penal pentru mai multe fapte după ce a lovit cu mașina un bărbat și a fugit de la fața locului.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți seara la ora 19.35, o tânără de 30 de ani din Vatra Dornei, a condus un autoturism Skoda pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei, dinspre strada Chiliei și a surprins și accidentat un bărbat de 64 de ani din Vatra Dornei, care se deplasa în calitate de pieton, pe lângă bicicletă, pe marginea părții carosabile.

După producerea accidentului rutier, șoferița a părăsit locul faptei, fiind identificată de organele de poliție după aproximativ 10 minute la o distanță de 300 de metri, aflându-se la volanul autoturismului Skoda.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea pietonului.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul pietonului rezultatul a fost negativ.

Tânăra a fost condusă la  Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.      

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducere sub influența alcoolului” și „părăsirea locului accidentului”.


Intră acum și în grupul de