Buldozerist, pălmuit la Mitocu Dragomirnei pe motiv că nu a astupat bine un șanț cu pietriș


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care efectua, joi după amiaza, lucrări la canalizarea de pe raza comunei Mitocu Dragomirnei a fost pălmuit de proprietarul unui magazin supărat că acesta nu a astupat cu pietriș șanțul din fața magazinului.

Bărbatul agresat a reclamat situația prin 112.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au stabilit că bărbatul este mecanic de utilaj și efectuează lucrări de canalizare pe raza comunei Mitocu Dragomirnei.

Joi, în jurul orelor 14:00, acesta efectua lucrări de canalizare pe un buldoexcavator în apropierea unui magazin mixt din Mitocu Dragomirnei.

La un moment dat, fiind nemulțumit de faptul că buldozeristul nu nivelase o suprafață acoperită cu pietriș care făcea accesul spre magazinul său, administratorul magazinului a început să provoace scandal și să aibă un conflict cu buldozeristul.

În urma conflictului administratorul magazinului i-a aplicat bulozeristului o lovitură cu palma în zona feței.

Bărbatul agresat a declarat faptul că nu dorește să formuleze plângere penală, iar în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata.


Intră acum și în grupul de