Tânăr fără permis, depistat la volanul unei autoutilitare pe Calea Unirii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Patrula de siguranță publică din cardul Secției de Poliție Burdujeni, a depistat, joi după amiaza, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza cartierului Burdujeni cu autospeciala din dotare un tânăr fără permis la volanul unei autoutilitare.

Polițiștii au oprit în trafic pe  Calea Unirii din Suceava o autoutilitară Mercedes-Benz Sprinter prin folosirea semnalelor acustice și luminoase.

Polițiștii au solicitat conducătorului auto documentele personale și ale vehiculului ocazie cu care l-au identificat pe șofer ca fiind un tânăr de 26 de ani care a recunoscut că nu are permis de conducere.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Totodată conducătorul auto nu a putut face dovada unei polițe RCA valabile, motiv pentru care a fost sancționat cu 2000 de lei amendă și reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare, în acest sens eliberându-se o dovadă fără drept de circulație.

În acest caz s-a întocmit proces verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Biroului Poliției Rutiere Suceava pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de