O bătrână a căzut de pe acoperișul căminului de bătrâni „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava”. Femeia a urcat pe acoperiș și s-a dezechilibrat


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 87 de ani instituționalizată la căminul de bătrâni „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava a urcat, vineri dimineața, pe acoperișul clădirii, s-a dezechilibrat și a căzut, fiind transportată la SJU Suceava.

Potrivit primelor date din anchetă femeia în vârstă de 87 de ani, cunoscută cu probleme psihice, instituționalizată în cadrul căminului de bătrâni „Sf. Ioan cel Nou”, a urcat pe acoperișul clădirii, vineri, în jurul orei 05.40, a mers pe acesta dar s-a dezechilibrat și a căzut pe sol.

 După acordarea primului ajutor de către lucrătorii Serviciul Județean de Ambulanță Suceava, femeia a fost transportată la U.P.U. Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare, fiindu-i stabilit diagnosticul prezumtiv de „traumatism prin cădere de la înălțime”.

În acest caz sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, cauza urmând a fi soluționată procedural.


Intră acum și în grupul de