Un șofer beat a rupt cu mașina un gard, a lovit un stâlp și a avariat două cutii ale rețelei de gaz natural din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani din Câmpulung Moldovenesc este cercetat penal după ce luni dimineața la ora 3.10 a condus băut un autoturism cu care a intrat într-un gard și a fost spartă o țeavă de la conducta de gaz, iar șoferul a părăsit locul accidentului.

Potrivit anchetei, un bărbat de 35 de ani din Câmpulung-Moldovenesc a condus un autoturism Mercedes-Benz pe Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, dinspre Calea Bucovinei către str. Barbu Lăutaru, ocazie cu care, pe fondul consumului de alcool, în dreptul unui magazin de bricolaj a lovit scuarul amenajat din intersecția cu strada Aeroportului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu gardul amenajat al imobilului de pe strada Calea Transilvaniei și cu un stâlp de iluminat public, provocând astfel un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

În urma accidentului de circulație soldat cu pagube materiale, a rezultat avarierea a două cutii metalice de gaz, provocând astfel scurgeri de gaz la fața locului.

Conducătorul auto a plecat de la fața locului după producerea evenimentului și s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc.

La fața locului au intervenit lucrători din cadrul ISU Suceava și reprezentanții Delgaz Grid care au oprit scurgerile de gaz și au asigurat locul evenimentului.

La sediul poliției, conducătorul auto  a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, în urma consimțământului, acesta a fost condus la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.


Intră acum și în grupul de