Incendiu într-un apartament din Suceava după ce un tânăr a lăsat trei lumânări aprinse și a plecat să petreacă Paștele cu părinții


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit duminică la prânz într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Suceava de la lumânările aprinse lăsate de un tânăr în cada din baie.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, duminică în jurul orei 12.00 la la apartamentul nr. 18 din blocul respectiv a izbucnit un incendiu ca urmare a unei surse de foc lăsate nesupravegheate.

Din verificările efectuate a reieșit că un tânăr de 26 ani care locuiește în apartamentul respectiv, după ce s-a întors de la biserică în urma slujbei de Înviere, a lăsat aprinse trei lumânări într-o cadă din fibră de sticlă, după care a părăsit imobilul, deplasându-se în comuna Ipotești pentru a petrece Sărbătorile Pascale alături de familie.

În jurul orei 12.00, la imobilul nr. 18, ca urmare a sursei de foc lăsate nesupravegheate, a izbucnit un incendiu care a fost lichidat la scurt timp de vecini, fără a se mai solicita sprijin din partea ISU Bucovina.

Întrucât unul dintre vecini nu a avut convingerea că incendiul a fost lichidat în totalitate, acesta producându-se la mansarda blocului și existând pericolul ca peste noapte să se extindă la imobilele vecine, în jurul orei 20.12 acesta a apelat 112 reclamând că are scandal cu tânărul respectiv.

În acest caz s-a solicitat sprijin din partea ISU Bucovina, totodată conflictul dintre persoanele implicate fiind aplanat.

Din discuţiile purtate cu personalul ISU a rezultat faptul că în momentul interveniției acestora sursa de foc a fost lichidată și nu a existat risc pentru ca incendiul să se extindă la imobilele vecine.


Intră acum și în grupul de