Un bărbat din Coșna s-a dus beat la Poliție să obțină o autorizație de reparații după ce a intrat cu mașina în gard. Acum este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 45 de ani in comuna Coșna este cercetat penal după ce a provocat un accident rutier și s-a dus, marți, beat la postul de poliție din comună solicitând o autorizație de reparație.

Potrivit verificărilor făcute de polițiști, în cursul zilei de luni bărbatul a consumat băuturi alcoolice într-un local de pe raza municipiului Vatra Dornei, iar în jurul orelor 22:30, s-a urcat la volanul autoturismului proprietate marca Volkswagen și s-a deplasat pe D.N. 17, către locul de domiciliu din comuna Coșna.

Pe raza comunei Dorna Candrenilor el a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu autovehiculul în gardul de pe marginea părții carosabile.

Ulterior, în cursului zilei de marți el s-a prezentat la Postul de Poliție Dorna Candrenilor, unde a solicitat eliberarea unei autorizații de reparație, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.        

El a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei, în vederea prelevării probelor biologice de sânge.

 În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de