Rezultat etilotest pozitiv, dupa ce au fost dezinfectati la gura cu alcool sanitar


Intră acum și în grupul de

Doi şoferi, dintre care unul rănit grav în urma unui accident au avut rezultate pozitive la testarea cu alcoolscopul după ce au fost dezinfectaţi la gură de echipajul ambulanţei sosit la faţa locului. Totul s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, la ora 08.55, pe DN 17, în interiorul localităţii Vama, când P. Dumitru, de 50 ani, din municipiul Suceava, şofer profesionist, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în Bulgaria, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum.

Într-o curbă la dreapta acesta a frânat, moment în care a derapat, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sensul opus de către L. Ionuţ, de 23 ani, localnic.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a lui L. Ionuţ, precum şi uşoară a lui P. Dumitru şi a pasagerilor T. Eugen, de 45 ani, localnic şi T. Vasile, de 47 ani, din municipiul Suceava.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,07 alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii pun rezultatul testării pe seama dezinfectării cu alcool în zona gurii a ambilor conducători auto.


Intră acum și în grupul de