VIDEO//Patru copii cu vârste între 2 și 6 ani și mama lor, răniți după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un stâlp în Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane, respectiv patru copii cu vârste între 2 și 6 ani și mama lor de 31 de ani, au fost rănite luni după amiaza într-un accident rutier în Burdujeni.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni, după amiaza,  în jurul orei  17:30, un bărbat de 31 ani conducea un microbuz VW Caravelle pe strada Calea Unirii din Suceava, din direcția ”Orizont” către ”Bazar”.

În zona trecerii pentru pietoni aflată lângă drumul de acces către zona de aprovizionare a complexului comercial Penny acesta a intrat în coliziune cu un stâlp din beton al rețelei de distribuție a energiei electrice.

 În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 31 de ani și a patru copii cu vârste de 2, 3, 5 și 6 ani.

Aceștia au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde mama a fost diagnosticată cu contuzie toracică, iar copii cu traumatism cranio-cerebral minor.

Șoferul a fost testat cu  aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava, în vederea recoltării de mostre biologice.

 În acest caz cercetările sunt continuate de lucrători  din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de