Ordin de protecție după ce o comerciantă din Rădăuți a reclamat că a fost lovită de soțul nemulțumit că trebuie să descarce marfa prin ploaie


Intră acum și în grupul de

O femeie din Rădăuți a reclamat Poliției că a fost lovită de soț nemulțumit că trebuie să descarce marfa prin ploaie.

Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată, duminică, în jurul orei 15:00,  prin intermediul ofițerului de serviciu pe subunitate, de o femeie din municipiu că a fost lovită de soț în bazarul de la Gară.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a constatat că cei doi soți au mers în jurul orelor 14:40 în Bazarul denumit popular “La Gară”, loc unde își desfășoară activitatea pentru a descărca niște accesorii de mașini.

În aceste condiții, pe fondul unor neînțelegeri legate de faptul că bărbatul trebuia să descarce accesoriile prin ploaie, acesta și-a lovit soția după care a părăsit bazarul. 

De menționat este că în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat necesitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de agresor. Astfel, s-a emis ordinul de protecție provizoriu  împotriva bărbatului pe o perioadă de 5 zile.

În cauză acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de „violență în familie” care va fi soluționat procedural de către lucrătorii din cadrul Poliției Rădăuți.


Intră acum și în grupul de