Doi bicicliști la spital după ce s-au autoaccidentat. Un tânăr din Verești a fost aruncat de pe bicicletă după ce i s-a blocat o roată, iar o femeie s-a  dezechilibrat și a căzut pe asfalt


Intră acum și în grupul de
FOTO: someseanul.ro

Un tânăr de 25 de ani din Verești și o femeie de 41 de ani din Straja au ajuns marți după amiaza la spital cu răni provocate de accidente de bicicletă.

Astfel, un tânăr de 25 de ani din comuna Verești a ajuns la UPU Suceava cu leziuni ca urmare a căderii pe partea carosabilă cu bicicleta.

Potrivit anchetei, tânărul mergea de la domiciliu cu bicicleta pesonală spre satul Corocăiești, iar când a ajuns la intersecția dintre DC 65 și DC 66 pe raza satului Corocăiești, ca urmare a unei defecțiuni apărute la roata din spate a bicicletei, aceasta s-a blocat și l-a proiectat pe tânăr pe carosabil, accidentându-se la umărul drept.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la UPU Suceava unde i s-a stabilit diagnostic preliminar „contuzionat ușor prin cădere umăr drept”.

Tot miercuri după amiaza o bicilistă s-a autoaccidentat pe raza comunei Straja.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că marți în jurul orei 18.10, o femeie în vârstă de 41 de ani, din comuna Straja se deplasa pe bicicletă pe drumul comunal neclasificat – Ziminel dinspre frontiera de stat către DJ209G, iar la un moment dat, s-a dezechilibrat, a pierdut controlul bicicletei și a căzut pe asflat.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a transportat-o pe numita Cîrciu Elena la Spitalul Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de