O tânără ucraineancă și-a ascuns pe corp pachete cu țigări de contrabandă și a încercat să intre în România prin PFT Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din PTF Siret au descoperit pe corpul unei tinere 450 pachete cu țigări fără timbru fiscal. Mai mult, aceasta avea țigări ascunse și în bagajele personale. Țigările au fost confiscate, iar tânăra a fost sancționată contravențional de către lucrătorii vamali.

Potrivit STFP Suceava, joi, la ora 22.00, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, o femeie cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 19 ani, care călătorea pe jos.

Cu ocazia controlului, echipa comună din PTF Siret, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit ascunsă, atât pe corpul tinerei, cât și în bagajele personale ale acesteia, cantitatea de 450 pachete cu ţigări, fără timbru fiscal, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență.

Țigaretele, în valoare de 788 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.


Intră acum și în grupul de