Doi bicicliști implicați în accidente rutiere au ajuns la Spitalul Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Două accidente în care au fost implicați bicicliști s-au produs duminică după amiaza și s-au soldat cu rănirea celor doi cicliști și au atras intervenția poliției.

Primul caz a avut loc în jurul orei 18:00, când un bărbat în vârstă de 56 de ani din orașul Cajvana, s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă pe un drum comunal din Cajvana. În urma căzăturii, acesta a suferit leziuni la nivelul toracelui și piciorului stâng. A fost transportat de urgență la spitalul din Rădăuți, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Testul cu aparatul etilometru a indicat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,22 mg/L, însă bărbatul nu a consimțit recoltarea probelor biologice pentru a se determina alcoolemia. Autoritățile au deschis un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă.

Al doilea incident s-a petrecut în jurul orei 21:00 în comuna Bilca. Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Bilca, s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă pe un drum comunal. A suferit o plagă zgâriată la sprâncenă și a fost dus la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Rădăuți. După acordarea îngrijirilor medicale, acesta a fost externat, fără a fi necesară internarea.

Poliția a demarat cercetările în ambele cazuri pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de