Acasă Social Doi bicicliști implicați în accidente rutiere au ajuns la Spitalul Rădăuți

Doi bicicliști implicați în accidente rutiere au ajuns la Spitalul Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Două accidente în care au fost implicați bicicliști s-au produs duminică după amiaza și s-au soldat cu rănirea celor doi cicliști și au atras intervenția poliției.

Primul caz a avut loc în jurul orei 18:00, când un bărbat în vârstă de 56 de ani din orașul Cajvana, s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă pe un drum comunal din Cajvana. În urma căzăturii, acesta a suferit leziuni la nivelul toracelui și piciorului stâng. A fost transportat de urgență la spitalul din Rădăuți, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Testul cu aparatul etilometru a indicat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,22 mg/L, însă bărbatul nu a consimțit recoltarea probelor biologice pentru a se determina alcoolemia. Autoritățile au deschis un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă.



Al doilea incident s-a petrecut în jurul orei 21:00 în comuna Bilca. Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Bilca, s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă pe un drum comunal. A suferit o plagă zgâriată la sprâncenă și a fost dus la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Rădăuți. După acordarea îngrijirilor medicale, acesta a fost externat, fără a fi necesară internarea.

Poliția a demarat cercetările în ambele cazuri pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version