Trei accidente rutiere cu răniți în județul Suceava din cauză că șoferii nu s-au asigurat la manevra de mers cu spatele


Intră acum și în grupul de

Trei accidente rutiere s-au produs, luni, în județul Suceava, soldate cu vătămări corporale ușoare după ce șoferii nu s-au asigurat la manevra de mers cu spatele.

Primul accident a avut loc în satul Sf. Ilie din comuna Șcheia, unde o femeie de 43 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 62 de ani, în timp ce efectua o manevră de mers cu spatele. Cele două șoferițe au fost testate negativ la etilotest, însă se va întocmi dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă după ce femeia de 62 de ani a fost rănită.

Al doilea accident a avut loc în Rădăuți, unde un bărbat de 50 de ani a intrat care parcase mașina în zona Spitalului Vechi a efectuat manevra de mers cu spatele fără să se asigure și a lovit o femeie de 76 de ani, care se deplasa regulamentar pe trotuar. Femeia a suferit leziuni ușoare și a fost transportată la spital, iar șoferul a fost testat negativ la etilotest și s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

În al treilea accident, care a avut loc în localitatea Fântâna Mare, un bărbat de 37 de ani a acroșat o motocicletă în timp ce efectua o manevră de mers înapoi. Șoferul autoutilitarei și motociclistul au suferit vătămări corporale ușoare și au fost transportați la spital, iar polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de