Acasă Social Tractorist beat din Șerbăuți, scos de polițiști de sub tractorul răsturnat în...

Tractorist beat din Șerbăuți, scos de polițiști de sub tractorul răsturnat în șanț


Intră acum și în grupul de

Un tractorist din Șerbăuți care s-a răsturnat miercuri seara cu tractorul în șanț și a rămas imobilizat cu piciorul drept prins între tractor și pământ a fost salvat de un echipaj de poliție care patrula pe drumul județean 209 D.

Potrivit anchetei, miercuri în jurul orei 22:55, un echipaj al Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe D. J. nr. 209 D pe raza comunei Calafindești, în afara localității, a văzut în șanțul din partea dreaptă un tractor răsturnat, iar șoferul a fost găsit în cabină având piciorul drept imobilizat între tractor și pământ.



Polițiștii au reușit să îl extragă pe șofer, un bărbat din Șerbăuți, iar piciorul drept al acestuia a fost eliberat, fără a suferi leziuni. 

Tractoristul a fost scos din cabina tractorului pe ușa din stânga, iar acesta a declarat că a suferit leziuni ușoare la mâna dreaptă, în momentul în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat cu tractorul în șanțul din partea dreaptă.

Polițiștii au constatat că tractoristul avea halenă alcoolică și i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, după care a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret unde în prezența medicului de gardă a refuzat și prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tractoristul a primit îngrijiri medicale pentru leziunile suferite, fără a fi necesară internarea sa.

Bărbatul a spus că înainte de a conduce tractorul pe D.J. 209 D dintre satele Călinești și Calafindești, circa 5 km, a consumat mai multe beri, după care s-a deplasat spre locuința socrilor săi din Calafindești, a pierdut controlul direcției de mers, apoi a intrat în șanțul din partea dreaptă unde s-a răsturnat pe laterala dreaptă.

 În acest caz polițiștii fac cercetări penale pentru „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version