Un tânăr din Vatra Dornei a ajuns în arest după ce a condus băut și fără permis un moped neînmatriculat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din Vatra Dornei a ajuns, luni dimineața, în Arestul Poliției Județene Suceava după ce a fost depistat conducând băut și fără permis un moped neînmatriculat.

Potrivit datelor din anchetă, polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Vatra Dornei – Biroul de Ordine Publică care efectuau în noaptea de duminică spre luni serviciul de patrulare pe strada Unirii din Vatra Dornei, au oprit la ora 2:15, pentru control, un moped Jump, de culoare neagră care nu avea la partea din spate nici un număr de înmatriculare.         .

Procedând la verificarea conducătorului de vehicul, polițiștii au constatat că acesta este un tânăr de 25 de ani din Vatra Dornei, iar în urma verificării în baza de date a rezultat că cel în cauză nu posedă permis de conducere, iar mopedul nu este înregistrat.

Deoarece prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilometru, rezultând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Vatra Dornei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de conducere fără permis de conducere, conducere sub influența alcoolului și conducere auto neînmatriculat.

În urma administrării probatoriului, s-a dispus reţinerea suspectului pe o durată de 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de