O tânără care a oferit examinatorului 100 de euro la proba practică a permisului de conducere a fost trimisă în judecată


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a a anunțat că a trimis în judecată o tânără de 18 ani pentru dare de mită.

Potrivit sursei citate, o tânără în vârstă de 18 ani și 2 luni la data săvârșirii faptei, a fost trimisă în judecată în stare de libertate pentru săvârşirea infracțiunii de dare de mită.

Anchetatorii au stabilit că în data de 10 martie 2023 tânăra a remis unui agent de poliție – examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava, suma de 100 euro  (pe care a introdus-o în dosarul de candidat în împrejurarea în care urma să susțină proba practică în vederea obținerii permisului de conducere), pentru neîndeplinirea de către acesta a atribuțiilor de serviciu referitoare la examinarea în cadrul probei practice în vederea obținerii permisului de conducere.

În cursul urmăririi penale, s-a dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului în vederea confiscării, asupra sumei de  100 euro.

Cauza a fost instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu sprijinul unor lucrători de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de