Adolescent ucrainean fără permis, depistat în PTF Siret la volanul unui autoturism


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni efectuează cercetări faţă de doi cetăţeni ucraineni, mamă şi fiu în vârstă de 17 ani,  care au fost depistaţi  pe sensul de ieșire din țară, călătorind cu un autoturism, la volanul căruia se afla minorul.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, joi, 25 mai a.c., în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților, pe sensul de ieșire din țară un cetățean ucrainean, care conducea un autoturism înmatriculat în Ucraina. În autoturism se afla în calitate de pasager o femeie, cu cetățenie ucraineană, în vârstă de 47 de ani.

În momentul prezentării pașapoartelor, polițiștii de frontieră au constatat faptul că șoferul este minor, , în vârstă de 17 ani, iar persoana din dreapta este mama acestuia. Drept urmare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Totodată, mama minorului este cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.


Intră acum și în grupul de