Detaliile accidentul în care a fost implicat un microbuz cu elevi la Sadova: Un șofer a pierdut controlul în curbă și a intrat în microbuz


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, joi dimineața, pe DN 17 A pe raza comunei Sadova după o coliziune între un autoturism și un microbuz cu elevi.

Potrivit anchetei polițiștilor, un tânăr de 24 de ani, din județul Satu Mare a condus un autoturism Opel pe DN17A, din direcţia Sadova spre Vatra – Moldoviţei, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz Mercedes condus regulamentar din sens opus de un șofer de 43 de ani din Cluj-Napoca.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară unui bărbat de 46 de ani, pasager în autoturismul  Opel şi a unui bărbat de 30 ani pasager în microbuz care au fost transportaţi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, apoi le-a fost recoltată câte o probă biologică de sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

În microbuz se aflau 12 elevi și trei adulți, în timp ce în autoturism se aflau doi adulți.


Intră acum și în grupul de