Un bărbat din comuna Satu Mare a murit electrocutat în timp ce efectua lucrări de construcții


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din comuna Satu Mare a murit electrocutat, joi după amiaza, în timp ce efectua lucrări de construcții.

Potrivit anchetei, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Marginea, au fost sesizați prin 112, joi seara de un bărbat din comuna Satu Mare că un bărbat a fost găsit inconștient într-un beci.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit că joi în jurul orei 17.00, un bărbat de 42 de ani din comuna Satu Mare, s-a deplasat la un imobilul situat în aceeași localitate pentru a efectua lucrări de construcții (tencuială interioară anexă tip garaj).

În jurul orelor 20.30, soția bărbatului a constatat că soțul nu răspunde la telefon și s-a deplasat la imobilul unde acesta efectua lucrări de construcții, găsindu-l inconștient,  căzut la sol, iar în momentul în care a încercat să-l atingă s-a electrocutat.

Ea a rugat un vecin să apeleze 112, pentru a solicita prezența unui echipaj medical la fața locului, iar în urma manevrelor de resuscitare, decesul bărbatului a fost declarat în jurul orelor 20.55, de către lucrătorii SAJ Suceava.

Pe corpul bărbatului erau plăgi arse pe mâini și abdomen, în urma electrocutării.


Intră acum și în grupul de