Acasă Social Un bărbat din comuna Satu Mare a murit electrocutat în timp ce...

Un bărbat din comuna Satu Mare a murit electrocutat în timp ce efectua lucrări de construcții


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din comuna Satu Mare a murit electrocutat, joi după amiaza, în timp ce efectua lucrări de construcții.

Potrivit anchetei, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Marginea, au fost sesizați prin 112, joi seara de un bărbat din comuna Satu Mare că un bărbat a fost găsit inconștient într-un beci.



În cadrul cercetărilor s-a stabilit că joi în jurul orei 17.00, un bărbat de 42 de ani din comuna Satu Mare, s-a deplasat la un imobilul situat în aceeași localitate pentru a efectua lucrări de construcții (tencuială interioară anexă tip garaj).

În jurul orelor 20.30, soția bărbatului a constatat că soțul nu răspunde la telefon și s-a deplasat la imobilul unde acesta efectua lucrări de construcții, găsindu-l inconștient,  căzut la sol, iar în momentul în care a încercat să-l atingă s-a electrocutat.

Ea a rugat un vecin să apeleze 112, pentru a solicita prezența unui echipaj medical la fața locului, iar în urma manevrelor de resuscitare, decesul bărbatului a fost declarat în jurul orelor 20.55, de către lucrătorii SAJ Suceava.

Pe corpul bărbatului erau plăgi arse pe mâini și abdomen, în urma electrocutării.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version