Un bărbat din Broșteni a suferit o comoție cerebrală după ce a căzut de pe o roată de agrement de care s-a prins cu brațele


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 48 de ani din Broșteni a suferit o comoție cerebrală după ce a căzut de pe o roată de agrement improvizată, montată între doi arbori.

Potrivit anchetei, un bărbat de 48 ani  se afla joi în zona forestieră denumită „Poienița lui Junghiuț” de pe raza orașului Broșteni, sat Cotârgași.

La un moment dat el s-a prins cu brațele de o roată de agrement artizanală montată între doi arbori și aflată în mișcare, iar când a ajuns la aproximativ doi metri deasupra solului, brațele i s-au desprins și a căzut pe sol.

În urma impactului bărbatul și-a pierdut cunoștința motiv pentru care a fost preluat și transportat cu o ambulanță din cadrul substației Broșteni a S.A.J. Suceava la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru înrgijiri medicale de specialitate, cu un prim diagnostic cu ,,TCC ușor, afirmativ comoție cerebrală”.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției orașului Broșteni.


Intră acum și în grupul de