Trei echipaje de pompieri, pentru o oală uitată pe foc într-un apartament din Burdujeni. Ei fuseseră sesizați că e un incendiu


Intră acum și în grupul de

Trei echipaje de pompieri au intervenit în noaptea de luni spre marți pe strada Eroilor din Suceava la blocul nr. 53, fiind anunțați că este un incendiu.

Pompierii deplasați la fața locului au efectuat verificări pentru identificarea sursei de unde provine fumul de pe casa scării.

Ulterior, s-a stabilit că într-un apartament persista un miros de fum puternic cu toate că toate geamurile erau complet deschise, hota din bucătarie era pusă în funcțiune, iar proprietara a negat cu vehemență faptul că fumul a provenit din locuința în care locuiește.

În urma verificărilor efectuate în zona de depozitare a deșeurilor, a fost găsită o oală din inox, ce conținea mâncarea arsă. Ulterior, femeia a recunoscut faptul că obiectul de gătit îi aparține, și că a uitat mâncarea pe foc întrucât a adormit.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar nicio persoana de la adresa în cauză nu a  avut nevoie să primească îngrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de