Adolescentă prinsă că a furat două lănțișoare dintr-un magazin de fashion dintr-un mall sucevean


Intră acum și în grupul de

O adolescentă a fost prinsă, miercuri după amiaza, că a furat două lănțișoare dintr-un magazin de fashion amplasat într-un mall din Suceava.

Poliția Burdujeni  a fost sesizată, miercuri după amiaza, că o tânără a sustras mai multe bunuri din incinta unui magazin.

Polițiștii care s-au deplasat să verifice informația au mers în camera de interpelare din incinta unui magazin de fashion dintr-un mall de pe strada Calea Unirii nr.22 unde agentul de pază a relatat că a surprins o persoană de sex feminin ce a sustras două lănțișoare din incinta societății, trecând de casele de marcat fără a achita contravaloarea acestora, moment în care a fost oprită.

Ulterior organele de poliție au stabilit că aceasta este o tânără de 17 de ani din satul Deia din comuna Frumosu, care a sustras două lănțișoare în valoare de 69.99 lei, fiind predate reprezentantului magazinului, astfel prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Reprezentantul magazinului a precizat că societatea nu se constituie parte civilă în procesul penal, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt.


Intră acum și în grupul de