Bărbat arestat după ce a provocat un accident în Vicovu de Jos fiind beat și fără permis la volanul unui autoturism furat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Rădăuți pentru mai multe infracțiuni.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, un procuror al unității de parchet a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de C. M. pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

El este acuzat că în data de 02 iunie 2023, în jurul orei 12:00, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, având în sânge o alcoolemie la proba I, de 2,30 g ‰ (doi treizeci) alcool pur în sânge și o alcoolemie la proba II de 2,21 g ‰ (doi, două zeci și unu) alcool pur în sânge și având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat, a sustras din posesia persoanei vătămate S. P. în scopul folosirii pe nedrept, autoturismul marca VW Golf 4, de culoare gri pe care l-a condus pe drumurile publice naționale și comunale de pe raza comunei Vicovu de Jos provocând un accident soldat cu pagube materiale.

Față de inculpat, s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului, începând cu data de 08.06.2023 şi până la data de 07.07.2023 inclusiv.


Intră acum și în grupul de