Accident rutier în comuna Straja: Un șofer a lovit o fetiță de 4 ani care traversa strada ilegal


Intră acum și în grupul de

Un incident a avut loc duminică, în jurul orei 13:22, pe raza comunei Straja, atunci când un localnic ce conducea autoturismul său a lovit o fetiță în vârstă de doar 4 ani care a fost transportată de urgență la spital pentru tratament medical.

Potrivit informațiilor preliminare furnizate de autorități, fetița se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, fără a se asigura corespunzător. Din nefericire, șoferul nu a putut evita impactul și a lovit copilul.

Echipa medicală a acordat primul ajutor fetiței rănite și a decis transferul ei la spital pentru investigații și îngrijiri suplimentare

La fața locului, polițiștii au testat șoferul cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta nu consumase alcool înainte de accident. Totuși, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, conducătorul auto a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În urma evenimentului rutier, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se vor derula cercetări amănunțite pentru a stabili toate circumstanțele accidentului.

Această tragedie ne reamintește tuturor despre importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite în timpul traversării străzii, în special în cazul copiilor mici. Îndemnăm toți participanții la trafic să fie responsabili și să-și asume întreaga lor implicare în menținerea siguranței rutiere.


Intră acum și în grupul de