Detaliile accidentului cu trei răniți de la Ilișești: Șoferul a adormit la volan


Intră acum și în grupul de

Trei persoane între care și un copil au fost rănite, miercuri dimineața, într-un accident produs pe raza localității Ilișești.

Potrivit anchetei polițiștilor, miercuri dimineața la ora 5:40 un bărbat conducea un autoturism VW înmatriculat în Germania, pe DN17, din direcția localității Stroiești către localitatea Ilișești.

Pe fondul oboselii șoferul a adormit la volanul autoturismului, motiv pentru care, la ieșirea din localitatea Stroiești, într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă, a parcurs circa 60 de metri pe terenul arabil, unde autoturismul s-a răsturnat, revenind pe roți.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea ușoară a celor trei persoane din interior care au fost preluate de ambulanțe și transportate la SJU Suceava.

Șoferul a fost diagnosticat cu ”traumatism ușor accident rutier”, pasagera de pe scaunul din dreapta față cu ”fractura humerus dreapta” și fata de pe bancheta din spate cu ”TCC frontal”.

Conducătorul auto nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etimometru, însă i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilrii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de  „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de