Acasă Radauti O șoferiță beată a acroșat cu mașina două autoturisme în Rădăuți

O șoferiță beată a acroșat cu mașina două autoturisme în Rădăuți


Intră acum și în grupul de

 O șoferiță beată este cercetată penal după ce a condus o mașină și reușit să acroșeze două autoturisme în municipiul Rădăuți.

Potrivit anchetei șoferița a condus vineri la prânz un autoturism Volvo  pe strada Libertății, iar când a ajuns în dreptul restaurantului Heraldic, a acroșat cu partea lateral-dreapta un autoturism Toyota care era parcat pe partea dreaptă, fiind sens unic, provocându-i avarii.



 Totodată, după acest prim eveniment produs, șoferița a condus pe strada Topliței spre strada Ieraclie Porumbescu din Rădăuți, acroșând alt autoturism care se deplasa în aceeași direcție, condus de un localnic, provocând un accident rutier cu pagube materiale.

Întrucât șoferița emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilomnetru, ocazie cu care s-a constatat că rezultatul de la ora 12.50 a indicat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ea a fost condusă la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice. Ea a refuzat să fie testată cu drugtes-ul motiv pentru care la Spitalul Municipal Rădăuți i-au fost recoltate și probe de sânge, respectiv de urină în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive din organism.

Șoferița este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi i s-a suspendat dreptul de a conduce până la definitivarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version