Bărbat arestat după ce a lovit și amenințat cu moartea în sediul Poliției din Câmpulung Moldovenesc un agent de poliție și un jandarm


Intră acum și în grupul de

Un bărbat, recidivist, a fost arestat preventiv de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru două infracțiuni de ultraj.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, bărbatul este cercetat pentru a două infracțiunii de ultraj.

Anchetatorii arată că în seara de 19 iunie, în jurul orelor 20:15, în timp ce se afla în curtea şi în zona uşii de acces în clădirea unităţii de poliţie din Câmpulung Moldovenesc,  inculpatul C.T. Ş, recidivist, a exercitat ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea asupra lui G. A din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Câmpulung Moldovenesc aflat  în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi ulterior a exercitat acte de violenţă fizică împotriva agentului principal de poliţie O.D, care se afla de asemenea în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în calitate de personal serviciu la Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc, respectiv l-a lovit de două ori cu piciorul la nivelul membrelor inferioare, după care a adresat acestuia din urmă acte de ameninţare cu violenţă fizică şi cu moartea.

 Față de inculpatul C.T.Ş a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 ore, începând cu data de 20.06.2023, ora 02:30 şi până la data de 21.06.2023, ora 02:30, iar în data de 20.06.2023, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă la judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc faţă de inculpatul C.T.Ş  pentru o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă.

Cercetările în acest caz continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.


Intră acum și în grupul de