Acasă Social Urmărire în trafic la Moldovița după un șofer care conducea sub influența...

Urmărire în trafic la Moldovița după un șofer care conducea sub influența alcoolului


Intră acum și în grupul de

Un echipaj de poliție rutieră a efectuat, joi seara, semnalul de oprire pentru un autoturism care se deplasa pe DJ 176 în comuna Moldovița, dar conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor de oprire și a continuat să se deplaseze, declanșând o urmărire din partea polițiștilor. Aceștia au reușit să blocheze vehiculul în trafic și să-l oprească pe DC 32D.

După ce autoturismul a fost oprit, s-a constatat că la volan se afla un bărbat din comuna Moldovița. Pentru a determina nivelul de alcool din sângele conducătorului auto, acesta a fost supus testării cu aparatul etilometru, rezultând o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testarea cu aparatul Drugtest a arătat rezultate negative în ceea ce privește prezența altor substanțe.



Având în vedere rezultatul testării cu etilometrul, poliția l-a condus pe șofer la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru a stabili cu exactitate concentrația de alcool din sânge.

În urma acestor evenimente, a fost întocmit un dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version