Patru răniți la Ostra după ce un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp din beton al gardului unei locuințe


Intră acum și în grupul de

Patru persoane, între care doi copii de 7 și 3 ani, au fost rănite, vineri seara, la Ostra după ce un șofer băut a intrat cu mașina într-un stâlp din beton al unui gard.

Polițiștii au fost sesizați vineri seara  că pe raza comunei Ostra s-a produs un accident rutier cu victime.

Potrivit anchetei, vineri, în jurul orelor 18:30, un bărbat de 71 de ani din Ostra a condus un autoturism Dacia Logan pe DC 96 Băișescu, în localitatea Ostra, dinspre cantonul silvic Băișescu către DJ 177A.

În momentul în care a ajuns la intersecţia cu str. Cireșarii, într-o curbă spre stânga, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit stâlpul din beton al gardului unei locuințe.

În urma impactului a rezultat avarierea autovehiculului și vătămarea corporală a pasagerilor, respectiv a unui băiat de 7 ani și a unei fetițe de 3 ani, a unui bărbat de 69 de ani, toți din Ostra care au fost transportați la Spitalul Gura Humorului și a unei femei de 65 de ani din Roman care a fost transportată la SJU Suceava.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager , rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face șoferul care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit stâlpul unui gard.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, și vătămare corporală din culpă”


Intră acum și în grupul de