Acasă Social Un copil de șase ani din Luncușoara a ajuns la spital după...

Un copil de șase ani din Luncușoara a ajuns la spital după ce a căzut din podul adăpostului de animale


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de șase ani din satul Luncușoara din comuna Udești a ajuns joi după amiaza la spital după ce s-a rănit în urma căderii din podul unui adăpost de animale.

Potrivit anchetei, joi după amiaza, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 de o femeie din comuna Udești, sat Luncușoara că un copil de 6 ani a căzut din pod și s-a lovit la cap.



În urma verificărilor, s-a stabilit că joi după amiaza copilul de șase ani a mers la locuința unchiului său din comuna Udești împreună cu fratele său.

Cei doi s-au jucat în grădină, în zona adăpostului de animale, iar la un moment dat copilul de șase ani s-a urcat în podul adăpostului de animale de unde a căzut, înălțimea fiind de aproximativ 2 metri. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care l-a transportat la Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, stabilindu-i-se diagnosticul preliminar de: „contuzie coloană cervicală, contuzie toraco-abdominală”.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămarea corporală din culpă, cercetările fiind continuate de lucrătorii Postului de Poliţie Udești.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version