Un puști din Șcheia, prins la scurt timp după ce a furat o trontinetă electrică în centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Un copil de 12 ani din Șcheia a fost depistat, duminică seara, de polițiști, la scurt timp după ce a furat o trotinetă electrică lăsată de proprietară în fața unei firme.

lying electric scooter for sharing on the wet ground at cloudy weather in Bucharest, Romania

Poliția municipiului Suceava a primit, duminică seara, o sesizare telefonică din partea unei sucevenece c care a reclamat faptul că i-a fost furată trotineta electrică lăsată pe strada Nicolae Bălcescu în dreptul unei firme.

Echipa operativă din cadrul Biroului de Investigații Criminale Suceava a demarat investigațiile și a stabilit că suceveanca a lăsat trotineta electrică, proprietate personală, nesupravegheată și neasigurată pe strada Nicolae Bălcescu, în dreptul unei firme, intrând în incinta societății. După aproximativ 10 minute, ea a ieșit afară și a constatat că trotineta îi fusese sustrasă.

Cu sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică Suceava, autorul furtului a fost identificat ca fiind un copil în vârstă de 12 ani, din Șcheia. Trotineta electrică a fost găsită ulterior în parcul central din municipiul Suceava.

Organele de cercetare penală au predat trotineta femeii, iar în timpul audierii, atât femeie cât și minorul, în prezența tatălui copiluluiau declarat că s-au împăcat cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt.

În acest caz, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar dosarul va fi soluționat procedural de către lucrătorii Biroului de Investigații Criminale.


Intră acum și în grupul de