Un bărbat care a condus fără permis cu poliția pe urmele lui la Straja a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Judecătoria Rădăuți a dispus, marți, arestarea preventivă a unui bărbat care a condus fără permis în comuna Straja.

În acest caz, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus, luni, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul P. I. pentru săvârşirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Potrivit anchetei, în data de 1 iulie, în jurul orei 19:45, inculpatul P. I. a condus un autoturism marca Audi A6 pe raza comunei Straja, fără a poseda permis de conducere, context în care a fost urmărit de organele de poliție, a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu poarta unui imobil.

Față de inculpat, s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii arestarii preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus Arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului, începând cu data de 04.07.2023 şi până la data de 02.08.2023 inclusiv.

În acest caz cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.


Intră acum și în grupul de